Snitel parizian din carne de vita

Jun 5, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 500 g antricot de vita fara os
  • 70 g faina
  • 150 g oua
  • 150 g ulei
  • 10 g sare
  • 1 g piper macinat
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Antricotul de vita se spala, se taie in 10 bucati, se bat, se sareaza si se condimenteaza cu piper. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se sparg intr-un castron si se bat bine. Faina se cerne.

Tehnica prepararii

Bucatile de antricot se trec prin faina si ou batut si se prajesc in ulei incins.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se poate servi cu garnituri diferite din legume, cartofi s.a. Se serveste cald.

  • O portie: 60 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri