Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar
Ingrediente
- 2 linguri faina
- 2 lingurite cimbru uscat
- 500 gr pulpa vita taiata cubulete
- 2 linguri ulei de masline
- 400 gr rosii tocate Cirio Polpa
- o ceapa tocata
- 250 ml vin rosu
- 3 linguri pasta de rosii Cirio Pasata
- 4 cartofi mari taiati in sferturi
- 100 gr mazare
- 4 catei de usturoi pisati
- 100 gr morcovi taiati cubulete
- 2 lingurite de zahar
- sare
- piper negru proaspat macinat

- Portii: 4

- Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare
Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei
citeste si:

Jun 3, 2017

Mar 1, 2017

Mar 1, 2017

Mar 1, 2017