Sunca fiarta cu sos Madera

Jun 2, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 850 g sunca fiarta presata
  • 1,1 kg sos Madera (se prepara dupa reteta respectiva)
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Sunca presata se taie in fasii subtiri (julien).

Tehnica prepararii

Sunca presata se adauga la sosul Madera (in momentul servirii) si se fierb impreuna 2-3 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in tambal sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri.

  • O portie: sunca 85 g, sos 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri