Jun 6, 2014 - Mancaruri cu carne
Operatii pregatitoare
Carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati (câte 3-4 la o portie) si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie fasii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 100 ml apa. Costita afumata se taie in fâsii subtiri.
Tehnica prepararii
In 100 g untura sau ulei cu 100 ml apa, se inabusa carnea de vita si apoi se adauga carnea de porc, impreuna cu ceapa; dupa inabusire se adauga usturoi, cimbru, sare, piper si costita afumata, pasta de tomate si supa de oase, se lasa sa fiarba circa 60 minute. Spre sfarsit, se adauga si vin.
Prezentarea si servirea
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu cartofi natur si patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.