Tocanita de rosii cu pipotele de pui

Jul 4, 2009 - Mancaruri cu carne

O mancare ce se poate servi si rece.

Ingrediente
  • 750 g. pipote
  • 3 cepe mari
  • 4 rosii mari
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 foaie de dafin mica
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • patrunjel dupa gust
  • Portii: 6
  • Timp de preparare: sub 120 minute
mod de preparare

Se spala pipotelele si se pun la fiert. Se spumuiesc din cand in cand.Dupa 30 min. se adauga ceapa taiata solzisori .Se lasa la fiert inca 10 minute si se adauga rosiile taiate cubulete pasta de tomate, foaia de dafin si uleiul.sarea,piperul, dupa gust. Se da la cuptor pentru o ora-1ora si un sfert. Cand este gata se adauga patrunjelul taiat marunt. Se poate servi cu mamaliguta sau cu paine.

Tips: foaia de dafin se scoate dupa ce a fiert, daca nu va place aroma ei.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri