Jun 6, 2014 - Mancaruri cu carne
Operatii pregatitoare
Carnea se spala, se taie in 10 bucati, se bat putin si se sareaza. Ceapa, morcovii, patrunjelul verde si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Pasta de tomate se dilueaza cu 100 ml apa. Faina se cerne.
Tehnica prepararii
Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in 50 g ulei cu 100 g supa. Ceapa, morcovii si usturoiul se inabusa in 100 g ulei cu 100 g supa. Se adauga pasta de tomate, cimbru, sare, piper, otet si supa (circa 1,300 kg) si se fierb 30 minute. Sosul rezultat se paseaza peste carne si se fierb impreuna adaugand spre sfarsit, bere.
Prezentarea si servirea
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra. Se poate servi si cu diferite alte garnituri din cartofi, orez, paste fainoase s.a. Se serveste cald.