Vrabioara de vita la gratar

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • Pentru unitati speciale si categoria I
  • 1,4 kg vrabioara de vita fara os fasonata
  • 100 g sos de unt (se preia reteta respectiva)
  • 2 g cimbru
  • 15 g sare
  • Pentru unitati de categoria a II-a si a III-a
  • 1,2 kg vrabioara de vita fara os fasonata
  • 100 g sos de unt (se preia reteta respectiva)
  • 2 g cimbru
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se curata de pielite, se portioneaza si se bate putin.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se frig pe ambele parti, pe gratarul incins si uns cu ulei. Se sareaza si se condimenteaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se serveste pe platou sau farfurie, cu sos de unt deasupra. Se poate servi cu diferite garnituri din cartofi, legume, orez, paste fainoase s.a. Se serveste cald.

  • O portie: rabioara 100 g; sos de unt 10 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri