Vrabioara de vita la tava

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,1 kg vrabioara de vita fara os fasonata
  • 100 g ulei
  • 1 g piper macinat
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea (bucata intreaga), se spala si se sareaza.

Tehnica prepararii

Carnea se condimenteaza cu piper, se asaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa si se frige la cuptor, 40-50 minute. Din cand in cand, se stropeste cu jiul (suc propriu) format. Dupa frigere, se raceste si se portioneaza in 10 bucati.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, paste fainoase, orez s.a. Se serveste cald sau rece.

  • O portie: 70 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri