Ciorba de pui a la grec

Oct 28, 2013 - Supe/Ciorbe

Asta e una dintre ciorbele mele preferate, probabil pentru ca smantana e obligatorie in ea.

Ingrediente
  • 2 pulpe de pui
  • 2 fasii de piept de pui
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia
  • 1 bucata de telina
  • 3 linguri de orez
  • sare
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 galbenus de ou
  • smantana
  • zeama de lamaie
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Am pregatit carnea si legumele pentru ciorba.

Carnea am pus-o la fiert si am spumuit-o.

Intre timp am curatat legumele si le-am taiat cubulete, iar orezul l-am spalat bine, pana a ramas apa limpede.

Am adaugat legumele si orezul in vasul Zepter si am acoperit cu capacul.

Cand acul indicator a ajuns aproape de finalul zonei verzi am oprit focul. Cand acul a coborat in zona galbena, carnea, legumele si orezul sunt fierte.

Ciorba am dres-o cu galbenus de ou, zeama de lamaie, smantana, sare si verdeata.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri