Supa bulion cu orez

May 14, 2014 - Supe/Ciorbe




Ingrediente
  • 50 g ulei
  • 200 g pasta de tomate
  • 50 g faina
  • 150 g orez
  • 50 g orez
  • 50 g zahar
  • 50 g patrunjel verde
  • 3,5 kg supa de oase
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Pasta de tomate se dilueaza cu 400 g supa. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe in apa si se trece sub jet de apa rece. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Supa de oase se prepara folosindu-se reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Supa de oase se fierbe impreuna cu faina dizolvata, pasta de tomate, orez, ulei, sare. Spre sfarsitul fierberii se adauga zahar.

Prezentarea si servirea

Supa se prezinta in bol, supiera sau cana, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 400 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri