Supa cu fidea

May 14, 2014 - Supe/Ciorbe





Ingrediente
  • 3,5 kg supa de oase
  • 300 g fidea
  • 50 g patrunjel verde
  • 1 g piper macinat
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Fideaua se rupe, se introduce in apa clocotita cu sare, se fierbe, se raceste 15 minute, adaugandu-se apa rece si se trece prin jet de apa rece. Supa de oase se prepara, folosindu-se reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Supa de oase se pune la fiert. Fideaua se scurge de apa si se introduce in supa de oase, la care se adauga piper si sare. Se fierbe inca 5 minute.

Prezentarea si servirea

Supa se prezinta in bol, supiera sau cana, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 400 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri