Supa cu orez

May 14, 2014 - Supe/Ciorbe

Ingrediente
  • 3,5 kg supa de oase
  • 200 g orez
  • 50 g patrunjel verde
  • 1 g piper boabe
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Orezul se curata de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Supa de oase se prepara, folosindu-se reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Supa de oase se fierbe. Se adauga orez, sare si piper si se fierb impreuna 15 minute.

Prezentarea si servirea

Supa se prezinta in bol, supiera sau cana, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 400 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri