Supa de creveti

Apr 30, 2009 - Supe/Ciorbe

Reteta pezentata la seminarul culinar Lalla Cooking de catre bucatarul restaurantului Sangria, Adrian.

Ingrediente
  • creveti proaspeti decorticati
  • un pahar de vin
  • peste
  • legume (morcov, patrunjel, telina, ceapa, rosii)
  • usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • chili
  • sare
  • piper
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Se spala crevetii si se calesc in usturoi citeva minute, apoi se adauga paharul cu vin si se lasa la fiert citeva minute. Apoi se adauga supa de peste (se obtine prin fierberea pestelui cu legumele). Se adauga dupa gust patrunjel, chili, sare si piper.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri