Supa de oase

May 6, 2014 - Supe/Ciorbe


Ingrediente
  • 2,7 kg oase cu maduva si sita
  • 4 kg oase fara maduva si sita
  • 500 gr morcovi
  • 500 gr ceapa
  • 700 gr telina radacina
  • 500 gr pastarnac si patrunjel radacina
  • 5 gr piper boabe
  • 50 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: peste 120 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Oasele se spala si se taie bucati, se oparesc si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, ceapa, telina, pastarnacul si patrunjelul se curata si se spala.

Tehnica prepararii

Oasele se fierb in 10 l apa cu sare si se indeparteaza spuma. Dupa 3 ore de fierbere la foc moderat, se adauga : morcovi, ceapa, telina, patrunjel radacina si pastarnac, piper boabe si se continua fierberea circa 60 minute.

Supa obtinuta se strecoara prin sita.

Intra in compozitia diferitelor supe, ciorbe, creme si sosuri.

  • Produs finit: 10 kg
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri