Supa de rosii cu galuste

Jul 2, 2009 - Supe/Ciorbe

Usor de preparat si buna de mancat vara.

Ingrediente
  • ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1telina mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3 rosii mari
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ou
  • 4 linguri de gris
  • apa,sare
  • Portii: 6
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Intr-o oala de 3 l. se pun la fiert 2,5 l. apa in care se adauga ceapa(taiata marunt) ardeiul (taiat marunt), morcovul, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel(toate rase pe razatoarea mica). Se lasa sa fiarba 15 minute, apoi se adauga rosiile rase.Dupa 5-10 min. de fiert se pun galustele. lasandu-le sa fiarba la foc potrivit.Cand s-au fiert galustele se stinge focul, iar dupa ce s-a racit supa se adauga patrunjelul tocat marunt.

Eu nu pun niciodata verdeata cand e ciorba sau supa fierbinte.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri