Supa de taitei

May 14, 2014 - Supe/Ciorbe


Ingrediente
  • 350 g taitei de casa
  • 3,5 kg supa de oase
  • 50 g patrunjel verde
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Supa de oase si taiteii de casa se prepara, folosindu-se retetele respective. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare. DUpa fierbere, se racesc si se introduc in supa de oase si se fierb circa 10 minute.

Prezentarea si servirea

Supa se prezinta in bol, supiera sau cana, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 400 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri