Cimbru pentru iarna

Aug 23, 2013 - Conserve

Stiu ca o sa spuneti ca se gaseste in magazin,dar parca e mai aromat cel uscat de noi.

Ingrediente
  • 10 legaturi de cimbru verde
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare

Cimbrul se spala,se sterge cu un prosop si se pune la uscat intr-un loc umbros si aerisit.

Dupa cam 14 zile se iau crengutele,se freca intre palme.

Tulpinile se dau de-o parte.

Se pune praful obtinut intr-un borcan si se pastreaza in camara.

  • Tulpinile se pot pastra pentru cand punem castravetii pentru iarna.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri