Gogosari in sos

Nov 5, 2012 - Conserve

Sunt foarte buni!Garantat>

Ingrediente
  • 20 gogosari
  • SOS
  • 400ml.ulei
  • 500ml.apa
  • 300ml.otet
  • 400g.pasta de tomate
  • 200g.zahar 3 linuri sare
  • 1 lgta piper boabe
  • 2 foi de dafin
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Gogosarii se spala,se scot cotoarele si se taie in fasii subtiri.

Se pun in borcanele spalate si uscate.

Deasupra se toarna sosul fierbinte .Sosul facut din:400ml.ulei,500ml.apa,300ml.otet,400g.pasta de tomate200g.zahar,3 linguri sare,piper,foaie de dafin se pune la fiert pana se ingroasa putin.

Borcanele se capacesc si se pun la paturica pana a doua zi.

Pot fi serviti ca garnitura la friptura,salata sau aperitiv.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri