Gem de merisoare

Oct 21, 2012 - Conserve

De la aceeasi sursa a dragei Panacris, care de altfel mi-a si dat pasta pe care o avea in plus si careia io multumesc si pe aceasta cale.Multumesc Cristina!

Ingrediente
  • 1 l pasta de merisor
  • 750 g. zahar
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Zaharul cu pasta de merisor se pun intr-o cratita de 4 l.si se pun la fiert.

Se fierb avand grija sa nu se lipeasca.

Cand s-a ingrosat putin se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.

Se pune in borcane ,se pun capacele bine infiletate .

Se pun in camara,asteptand sa fie folosite.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri