Gogonele in saramura

Sep 23, 2009 - Conserve

E bine ca iarna sa ai de toate in camara ta , chiar daca rafturile magazinelor sunt pline cu tot ce-ti doreste sufletul.

Ingrediente
  • gogonele
  • usturoi
  • morcovi
  • cimbru
  • telina
  • ardei iute
  • hrean
  • sare
  • otet
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare

Se spala gogonelele,se pun in borcane alaturi de cateva rondele de morcovi, 3-4 catei de usturoi la borcan, o crenguta de cimbru, o floare de marar, un ardei iute (dupa gust), telina frunze sau radacina si 2 bucatele de hrean.

Peste toate acestea se toarna saramura (o lingura de sare la 1 l. de apa) in care dupe gust se poate pune o ceasca de otet.

Se capsaza borcanele si se pun in camara.

  • Eu la castraveti si la gogonele pun si cateva frunze de visin (dau o aroma aparte , o frunza la un borcan de 800 g).
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri