Sfecla rosie in otet

Jul 27, 2009 - Conserve

Am facut pentru prima data acum si mi-a placut.Reteta mi-a spus-o prietena , care mi-a dat si sfecla.

Ingrediente
  • sfecla rosie
  • otet
  • zahar
  • sare
  • apa
  • otet
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Se ia o sfecla rosie, se curata, se taie cuburi sau batoane.

Se aseaza in borcan peste care se toarna solutia.

Solutia:

-o parte otet

-2 parti apa

-1 lingura de sare la litru de lichid

-2 linguri de zahar la litru de lichid

Se fierbe pana se topesc sarea si zaharul si se toarna fierbinte peste sfecla.

  • In 2 saptamani se poate servi.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri