Bomboane Raffaelo

Apr 4, 2009 - Dulciuri

“Cei care iubesc bomboanele Raffaello le pot pregati chiar ei cu aceasta reteta usoara si care nu ia timp foarte mult”, spune Alina. Vezi reteta folosita de ea…

Ingrediente
  • 200 g lapte praf 100 g zahar pudra vanilat un pachet de unt 100 g nuca cocos 2 foi napolitane 200 g migdale intregi prajite
  • Portii: 20
  • Timp de preparare: sub 120 minute
mod de preparare

Se mixeaza untul cu zaharul pudra vanilat pana ce obtinem o spuma. Se adauga si laptele praf, nuca de cocos (50 g) si foile de napolitane maruntite bine. Se fac bilute si se pune o migdala inauntru. Se lasa 2-4 ore pentru a se intari. Pofta buna!!!

Antal Alina, Reghin

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri