Chec in trei culori

Jul 13, 2009 - Dulciuri

M- am gandit ce pot face cu spuma de la dulceata de afine. Si am gasit....

Ingrediente
  • 4 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • 4 linguri de ulei sau unt topit
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic de zahar vanilat
  • spuma de la dulceata ( orice fel)
  • Portii: 9
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Se bat albusurile spuma,se adauga galbenusurile, untul,faina, zaharul vanilat.

Se imparte compozitia in trei. Una ramane galbena, alta se amesteca,cu cacao,iar ultima cu spuma de la dulceata.

Se pune in tava de chec dupa cum urmeaza: compozitia cu cacao, simpla, cu spuma de dulceata.

Se da la cuptor circa 50-60 de minute. Se incerca , daca este copt cu scobitoarea( daca nu se ia compozitia pe scobitoare este copt). Eu nu am cuptor care regleaza tempertura si timpul si atunci le reglez la "ochiometru".

  • Eu marg pe principiul "nimic nu se arunca" ( pe cat posibil).

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri