Clatite cu verdeata

Jun 17, 2009 - Dulciuri

Un aperitiv ce poate fi servit cald sau rece.

Ingrediente
  • Clatite:
  • 250 ml. lapte
  • 250 ml. lapte
  • 125.ml.ulei
  • 375 g. faina
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 4 linguri de ulei
  • sare,piper
  • Sosul de cascaval:
  • -50 g. unt
  • 50 g.cascaval
  • 100 ml. lapte
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se pregatesc clatitele.

Se pregateste umplutura astfel:ceapa taiata marunt si se caleste la foc moale,se adauga mararul,sarea,piperul dupa gust.

Umplutura se pune pe foaia de clatita,se ruleaza si se asezoneaza cu sosul de cascaval.

Sosul de cascaval:

-intr-o tigaie se pune uleiul,cascavalul ras peste care se toarna laptele fierbinte

-se amesteca totul bine pana se omogenizeaza bine

-se toarna sosul peste clatite

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri