Cocteil cu branza de vaci si portocale

Jun 10, 2014 - Dulciuri

Ingrediente
  • 1,5 kg branza de vaci
  • 200 g zahar pudra
  • 10 g zahar vanilat
  • 200 g portocale
  • 50 ml lichior de portocale
  • 50 g sirop de portocale
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Portocale se curata de coaja, se desfac felii; o parte se taie cuburi mici, iar restul in forma de romb pentru decor. Branza de vaci se trece prin sita.

Tehnica prepararii

Brânza de vaci se amesteca cu zahar pudra, zahar vanilat, lichior de portocale, sirop de portocale si cuburi de portocale. Se asaza in cupe speciale si se executa decor din romburi de coaja de portocala. Se introduce la rece.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in cupe. Se serveste racit bine.

  • O portie: 160 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri