Compot de cirese

Jun 11, 2014 - Dulciuri

Ingrediente
  • 1,2 kg cirese
  • 150 g zahar
  • 10 g zahar vanilat
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ciresele se spala, se curata de codite.

Tehnica prepararii

Se dizolva zaharul in circa 1,7 l apa si se fierbe. Cand da in clocot, se adauga ciresele. Se fierb circa 30 minute, la foc moderat. Dupa fierbere, se adauga zahar vanilat.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in compotiera. Se serveste rece.

  • O portie: 250 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri