Compot de visine

Jun 11, 2014 - Dulciuri

Ingrediente
  • 1,2 kg visine
  • 200 g zahar
  • 10 g zahar vanilat
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Visinile se spala si se curata de codite.

Tehnica prepararii

Se dizolva zaharul in circa 1,7 l apa si se fierbe. Cand da in clocot, se adauga visinile. Se fierb circa 20 minute, la foc moderat. Dupa fierbere, se adauga zahar vanilat.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in compotiera. Se serveste rece.

  • O portie: 250 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri