Crema caramel

Jun 11, 2011 - Dulciuri

Ingrediente
  • 200g. zahar
  • 100 ml. frisca lichida
  • 6 galbenusuri
  • 200 ml. lapte
  • 4 lingurite amidon
  • Portii: 8
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

200 g. zahar se caramelizeaza peste care se adauga frisca lichida. Se ia de pe foc si se amesteca bine.

6 galbenusuri 200 ml. lapte 4 lingurite de amidon se amesteca bine. Se pune compozitia pe foc moae dandu-se in 2-3 clocote.

Caramelul se toarna peste crema, se amesteca bine ,se toarna intr-o forma detasabila de marime medie si se da la frigider pentru 1 ora. Se taie rece. Se poate servi simpla sau ornata cu frisca.

  • Forma trebuie sa fie tapetata cu hartie de copt.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri