Crema mascarpone cu cafea

Dec 2, 2013 - Dulciuri

Am pregatit un desert care va fi cu siguranta pe placul iubitorilor de cafea.

Ingrediente
  • 250 g crema mascarpone
  • 1 lingura miere de albine
  • 2 linguri smantana
  • 75 ml espresso
  • 4 piscoturi Savoiardi
  • migdale pisate
  • fulgi de ciocolata
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare

Am pregatit un bol in care am pus crema mascarpone, mierea de albine, smantana si le-am amestecat pana s-au omogenizat bine.

Am pregatit o cafea espresso si dupa ce s-a racit putin am turnat-o peste crema si am incorporat-o.

Am pisat cateva migdale cu sucitorul, nu foarte fin.

Crema am pus-o in doua boluri, am presarat pe deasupra migdale pisate si fulgi de ciocolata. Am infipt si piscoturile, cate doua, in crema si am lasat putin crema la rece, in frigider.

  • daca doriti o crema mai consistenta puteti adauga putina gelatina hidratata in ea

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri