Fondant

Feb 2, 2010 - Dulciuri

I-am promis Brindusei ca-i dau reteta de fondant si vreau sa ma tin de promisiune. Nu am facut recent ca sa pun fotorafie, dar poate ii vine randul.

Ingrediente
  • 1/2 cana apa
  • 0,500 g. zahar
  • 1/2 lingurita otet
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Apa, zaharul si otetul se pun la fiert. Se fierb pana siropul sta bob in apa rece. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca cat suporta mana (asa cum se incearca apa la bebelusi).

Dupa ce s-a racorit se ia la frecat cu un facalet ( facalet este sulul de lemn cu care se mesteca mamaliga). Se freaca pana se leaga.

  • Se modeleaza cand este caldut.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri