Gem de catina

Oct 21, 2012 - Dulciuri

Stiti proverbul ca cine cere nu piere? Eu sunt aceea.....

Ingrediente
  • 1l.pasta de catina
  • 750g.zahar
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Intr-o cratita de 4 l am pus pasta de catina si zaharul si le-am pus la fiert.

Din cand in cand am amestecat pentru a nu se prinde.

L-am fiert pana s-a ingrosat putin.

Se lasa sa se raceasca si se pune in borcan.

se capaceste si la camara cu el.

Este delicios!

  • Gemde catina,catina,zahar

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri