Mar copt cu "Miez de Lapte"

Apr 15, 2013 - Dulciuri

Un desert delicios si rapid.

Ingrediente
  • 1 mar
  • 25 g. unt
  • Miez de lapte de la Delaco
  • 1 lingura de zahar brun
  • Portii: 1
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Marul se curata de samburi.

O forma de ceramica se unge cu unt, se presara cu o ligurita zahar brun.

Marul cu cotorul scos se aseaza in forma si se umple cu branza Miez de lapte".

Deasupra marului se pune o bucata de branza presarata cu zahar.

Se da la cuptor pentru 30 minute.

Se serveste rece.

  • Marul copt se poate servi cu frisca .
  • Marul fiind mare l-am crestat pentru a se intrepatrunde.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri