Mere coapte

Jun 11, 2014 - Dulciuri

Ingrediente
  • 1,5 kg mere
  • 5 g scortisoara
  • 200 g zahar
  • 20 g zahar pudra
  • 50 g ulei
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Merele de marime egala se spala, se scoate casa seminala (cotorul cu seminte) , cu un cutit special. Scortisoara se macina.

Tehnica prepararii

Merele se umplu cu zahar, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se coc in cuptor la foc iute, 20-30 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurioara. Se serveste cald, pudrat cu zahar pudra.

  • O portie: 100 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri