Monte Bianco (desert din castane)

Dec 12, 2012 - Dulciuri

Un desert simplu, reteta de castane Monte Bianco este o nebunie...

Ingrediente
  • 800 g castane
  • 1 l lapte
  • 300 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 300 ml smantana
  • 10 g pudra de cacao
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Puneti castanele decojite, laptele si zaharul in vasul Zepter de 2,2 ml. Aprindeti aragazul la treapta medie si dati in fiert.

Reduceti caldura si fierbeti cu capac 20-25 minute, pana ce castanele se inmoaie.

Scurgeti laptele, daca este necesar.

Mixati castanele cu MixSy(VG-022-K), turnati-le in cupele de sampanie Baron (LS-163-12). Amestecati smantana cu putina esenta de vanilie.

Acoperiti piureul de castane cu frisca si Montebianco este gata.

Se pastreaza la rece.

Se pudreaza cu cacao si se serveste.

Reteta advertorial Zepter.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri