Nectar de caise

Jul 5, 2009 - Dulciuri

Vitaminizant, racoritor si sanatos

Ingrediente
  • caise
  • zahar sau miere
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Se spala caisele,se rup in jumatati ,se pun intr-o oala la fiert. Apa sa acopere de 3 degete caisele. Se lasa sa fiarba inca 5 minute dupa ce au inceput sa clocoteasca.Se scot cu o paleta, se mixeaza se adauga zahar sa u miere dupa gust. Se pun in sticle cat mai fierbinti,se capseaza si se mai fierb la bain-marie inca 15 min. dupa ce a inceput apa din oala sa clocoteasca. Se lasa sa se raceasca in apa.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri