Omleta sufle

Jun 11, 2014 - Dulciuri

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 300 g gem sau dulceata
  • 100 g margarina
  • 50 ml rom
  • 50 g zahar pudra
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece si se separa albusurile de galbenusuri.

Tehnica prepararii

Albusurile se bat spuma; se amesteca cu galbenusuri si sare. Compozitia obtinuta se toarna peste margarina infierbantata si se rumenesc pe ambele parti. Omleta se ruleaza, punandu-se la mijloc gem sau dulceata. Se pudreaza cu zahar farin si se stropeste cu rom.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste flambat.

  • O portie: 110 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri