Salata de capsuni

Jun 11, 2014 - Dulciuri

Ingrediente
  • 2 kg capsuni
  • 200 g zahar pudra
  • 50 ml lichior triple sec
  • 500 g frisca batuta
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Capsunile se spala, se curata de codite si frunze, se trec prin jet de apa rece, se scurg bine.

Tehnica prepararii

Capsunile se portioneaza in compotiere sau cupe, se adauga zahar pudra (20g) la o portie, se stropesc cu lichior, se mentin la frigider, circa 30 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in compotiera sau cupa, ornat cu avelina din frisca deasupra. Se serveste rece.

  • O portie: capsuni 200 g, frisca 50 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri