Sirop de capsuni

May 29, 2009 - Dulciuri

Se spala capsunile si se curata de codite

Ingrediente
  • 1kg. de capsuni
  • 1-2kg. zahar
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare

Se curata capsunile de codite,se spala,se taie in doua si se pun intr-un castron mai mare .Se lasa 24ore, apoi se strecoara. Va luati o masura in functie de cantitatea de lichid care se formeaza si puneti o parte lighid si doua patri zahar. Aceasta compozitie se pune intr-un borcan peste care se toarna zeama de lamaie.La 1l. de lichid se pune zeama de la 2 lamai.Se amesteca din cand in cand pana se topeste zaharul. Se pune in sticle si se capseaza sau se insurubeaza bine . Acesta este siropul nefiert.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri