Tarta cu fructe de padure

Apr 26, 2013 - Dulciuri

Daca nu v-am convins inca ce mult ne place combinatia de branza dulce cu fructe ia uitati-va aici.

Ingrediente
  • 1 cutie de mascarpone
  • 100 g de smantana
  • 2 linguri de miere de albine
  • 200 g fructe de padure
  • 2 linguri de zahar
  • 100 ml apa
  • 1 lingura de gelatina
  • 12 piscoturi Savoiardi
  • 50 g unt
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Puneti piscoturile la robot pana se sfarama si adaugati untul moale. Amestecati putin.

Luati o forma cu fund detasabil, puneti piscoturile in ea, tasati si dati la frigider pentru 10 minute.

Amestecati crema mascarpone cu smantana si mierea de albine. Puneti crema obtinuta peste blatul de piscoturi si puneti iar in frigider.

Fructele le puneti intr-un vas pe foc impreuna cu zaharul si apa, lasati sa fiarba pana se dizolva zaharul si adaugati gelatina. Amestecati si lasati sa se raceasca.

Adaugati fructele in forma si lasati la frigider cateva ore.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri