Tarte cu branza de vaci

Jun 11, 2014 - Dulciuri

Ingrediente
  • pentru aluat fraged
  • 50 g zahar pudra
  • 150 g unt
  • 200 g faina
  • 10 g sare
  • pentru umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g zahar
  • 100 g oua (4 galbenusuri)
  • 50 g gris
  • 200 ml lapte
  • 30 g stafide
  • 10 g razatura de lamaie
  • 10 g zahar vanilat
  • decor
  • 50 g oua (4 albusuri)
  • 50 g zahar
  • 50 g fructe confiate
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare
Operatii pregatitoare
Tehnica prepararii
Prezentarea si servirea
  • O portie: 65 g

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri