Tarte cu visine

May 13, 2009 - Dulciuri

O prajitura fina si deosebita

Ingrediente
  • 4oua
  • 12 linguri zahar farin
  • 200g. unt sau margarina
  • 1 plic de zahar vanilat
  • faina
  • Portii: 32
  • Timp de preparare: sub 120 minute
mod de preparare

Se freaca margarina cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul,vanilia,faina.Se pune faina cat pentru un aluat vartos.

Se imparte aluatul in 32 de bucati si se pun in formele speciale de tarte,care au fost unse bine in prealabil ( daca n-ai prealabil le ungi cand poti).

Deasupra se pune o crema din: 2 pahare de nuca pisata + 2 pahare zahar tos + 4 albusuri batute spuma cu furculita + 1 lingura esenta de rom

In fiecare tarta se pune cate o lingura din aceasta crema. Se coace la foc iute pana ce aluatul se desprinde usor de forme.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri