Tort inimioară cu dragoste de la Luciana

Apr 27, 2009 - Dulciuri

Un tort inimioara de la Luciana.

Ingrediente
  • (1) pt. blat -
  • 6oua
  • 6 linguri de faina
  • 6 linguri de zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilie
  • (2) pt.crema
  • 2 plicuri puding de vanilie
  • 600ml de lapte
  • 8 linguri mari de zahar
  • 250g margarina
  • (3) pt.ornat fructe: banane,kiwi,visine
  • (4) pt.glazura :2 plicuri gelatina,care se prepara conform instructiunilor de pe plic
  • Portii: 8
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul cu mixterul, se adauga 1/2 plicuri praf de copt si zahar vanilat. Apoi se pune in forma de inimioara (sau se face un blat patrat si dupa coacere se taie in forma dorita) si se pune la cuptor aprox. 30 de minute.
Intre timp se face budinca. Cand se raceste budinca se amesteca cu 250 gr margarina. Se pune crema pe blat.
Apoi se orneaza de preferinta, cu fructele date.
Glazura se prepara conform intructiunilor de pe plic. Iar apoi se pune peste fructe, pe intreg tortul.

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri