Jan 23, 2017 - Sandvisuri
Pentru seara asta am pregatit rapid cateva sandwich-uri mai speciale: coissante cu cascaval, rosii, sos pesto si muguri de pin. Va poftesc si pe voi la o gustare!
Am pregatit intai sosul pesto: o mana de frunze proaspete de busuioc, pe care le-am spalat si zvantat putin, dupa care le-am pus in mojar impreuna cu putina sare de Himalaya si o lingurita cu muguri de pin. Am obtinut destul de repede o pasta in care am adaugat si un strop de ulei de masline. In mod normal, sosul pesto contine si parmezan, dar eu l-am ignorat de aceasta data.
Am taiat rondele subtiri de cascaval, dupa care le-am taiat in jumatati, la fel si felii de rosii, am tocat o mana de chivas si am trecut la pregatirea croissantelor.
Am taiat croissantele pe lungime, am uns interiorul cu sos pesto, am adaugat cascaval, felii de rosii deasupra, chivas si muguri de pin, plus cateva frunzulite de busuioc.