Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi

Sep 22, 2014 - Sandvisuri

Am facut un sendvis cald incercind sa schimb ceva ce devenise o obisnuinta. In loc sa ung feliile de paine cu unt, le-am uns cu crema de branza si usturoi. M-am inspirat cumva din reteta Sylviei de Croque Monsieur:

Ingrediente
  • 4 felii de paine toast
  • crema de branza cu usturoi Delaco
  • 4 felii de sunca de Praga
  • cascaval suplu Delaco ras
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare

Am facut un sendvis cald incercind sa schimb ceva ce devenise o obisnuinta. In loc sa ung feliile de paine cu unt, le-am uns cu crema de branza si usturoi. M-am inspirat cumva din reteta Sylviei de Croque Monsieur:

Pentru inceput am pornit cuptorul si l-am setat sa se incalzeasca la 200 grade.

Am luat doua felii de paine pe care le-am uns cu crema de branza. Mi s-a parut ca ar fi o baza buna pentru u sandvis mai aromat.

Feliile de paine unse le-am pus in cuptor intr-o tava, cu partea unsa in sus, cat sa devina usor crocante.

Peste una din feliile de paine am asezat 2 felii de sunca si am presarat cascaval ras. Am asezat deasupra cea de a doua felie, cu partea unsa cu branza tot deasupra. Am presarat cascaval ras.

La fel am procedat si cu al doilea sandvis: sunca, cascaval ras, felie de paine cu crema de branza, cascaval ras pe deasupra.

Am pus sandvisurile la cuptor pentru cateva minute, cat sa se topeasca cascavalul.

Le-am scos pe un platou, le-am taiat in doua si le-am servit alaturi de o salata.

O masa de seara rapida si usor de pregatit!

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri