Melci cu sunca si cascaval

Jan 23, 2017 - Aperitive/Garnituri

Melci sau foietaj cu sunca si cascaval, atat de rapid i-am facut si atat de buni sunt! Va poftesc acum, cat sunt calzi, sa-i incercati si voi.

Ingrediente
  • 1 foaie de aluat pentru foietaj
  • 200 g cascaval Sofia
  • 1 rosie mica
  • 4 felii sunca de pui
  • frunzulite proaspete de busuioc
  • 1 galbenus de ou pentru uns
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Am folosit aluat pentru foietaj congelat, drept care, intai am lasat foaia sa se dezghete.

Intre timp am pregatit celelalte ingrediente: am dat cascavalul pe razatoare, am spalat rosia si am taiat-o cubulete, am pregatit alaturi busuiocul, sunca si galbenusul de ou.

Am intins foaia de aluat si am presarat peste ea cascaval ras din belsug, sa o acopere bine.

Deasupra am pus cubuletele de rosii, frunzulitele de busuioc si le-am acoperit cu feliile de sunca.

Am rulat foaia cu grija, dupa care am taiat felii de 2 cm latime, pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Am uns melcii cu galbenus de ou si i-am pus in cuptorul deja incins la 200 grade, cam 25 minute. I-am lasat pana s-au rumenit frumos.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri