Strudele cu sunca si cascaval

Jan 23, 2017 - Aperitive/Garnituri

Nu am prea multe de spus, intrucat reteta de strudele cu sunca si cascaval e foarte simpla.

Ingrediente
  • 1 foaie de aluat foietaj
  • cateva felii de sunca de curcan
  • cascaval Delaco ras
  • 1 galbenus de ou pt uns
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Taiati foaia de aluat in patrate sau dreptunghiuri, dupa cum va doreste inima.

Crestati fiecare foaie de la jumatate spre margine (doar o portiune de cativa cm).

Pe jumatatea necrestata asezati sunca de curcan taiata si cascaval ras, dupa care impachetati, cu jumatatea crestata deasupra.

Marginile se lipesc mai bine crestandu-le cu ajutorul unei furculite, dar de data asta eu doar le-am presat.

Ungeti strudelele formate cu galbenus de ou si dati la cuptor pana se rumenesc usor.

Poftiti la o gustare!

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri