Andive breze

May 24, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 2 kg andive
  • 150 g unt
  • 75 ml vin alb
  • 20 ml rom
  • 700 g supa de oase
  • 2 g piper boabe
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Andivele se curata, se spala, in mai multe ape si se cresteaza in patru.

Tehnica prepararii

Andivele se inabusa in unt si se adauga supa de oase si sare. Dupa ce s-au inabusit se adauga piper, vin si rom ; se continua fierberea pana se reduce cantitatea de lichid la jumatate.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou. Se serveste cald.

  • O portie: 130 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri