Andive cu sos de smantana

May 19, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 2 kg andive
  • 75 g unt
  • 500 g sos de smantana
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Andivele se curata, se spala in mai multe ape si se cresteaza in patru.

Tehnica prepararii

Andivele se inabusa in unt cu 150-200 ml apa si sare. Se adauga sosul de smantana si se continua fierberea circa 15 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in legumiera. Se serveste cald.

  • O portie: 200 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri