Andive sote cu ciuperci

May 19, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 2 kg andive
  • 150 g unt
  • 500 g ciuperci proaspete sau 250 g din conserva
  • 400 g smantana
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Andivele se curata, se spala in mai multe ape si se cresteaza in patru. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii ciupercilor conserva se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame.

Tehnica prepararii

Andivele si ciupercile se introduc in apa cu sare si se fierb circa 20 minute. Se scot din apa, se inabusa in unt si se adauga smantana.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta in legumiera. Se serveste cald.

  • O portie: 200 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri