Cartofi cu unt si smantana

May 20, 2014 - Mancaruri de legume

Ingrediente
  • 3 kg cartofi
  • 200 g unt
  • 400 g smantana
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi.

Tehnica prepararii

Cartofii se introduc in apa cu sare si se fierb, se scurg si se asaza pe platou. Se adauga unt topit si smantana.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: 260 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri